در حال بارگذاری ...
سبــد خرید من
0 محصول
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
  • خانه
  • بایدها و نبایدهای استفاده از اسانس‌های خوراکی
بایدها و نبایدهای استفاده از اسانس‌های خوراکی

بایدها و نبایدهای استفاده از اسانس‌های خوراکی(زمان مطالعه 2 دقیقه )

بسیاری از گیاهان ممکنه مواد سمی و تحریک کننده‌ای داشته باشن که استفاده غیراصولی ازشون باعث واکنش‌های آلرژیک بشه. البته بدون ذره‌ای خودشیفتگی، جای نگرانی برای خرید اینترنتی اسانس خوراکی از پاپایا که پیشینه علمی و دارویی متعهد و قابل اطمینانی داره، وجود نداره!  به طور کلی اسانس خوراکی برای مصرف بی‌خطر هستند، اما استفاده ازشون روی پوست( برای مصارف درمانی یا آرایشی) می‌تونه کمی ریسک داشته باشه.اسانس‌های سرشار از فنول مثل دارچین، می‌تونن باعث تحریک پوست بشن. همچنین اسانس‌های تهیه‌شده از مرکبات، باعث واکنش بیش از حد پوست در برابر نور خورشید و احتمال خطر سوختگی می‌شن که نکته قابل‌توجهیه.

استنشاق رایحه اسانس‌ها، امن‌ترین راه استفاده محسوب میشه. عوارض جانبی احتمالی تنفس در یک اسانس جزئیه و به دوز اسانس مصرفی بستگی داره که نباید زیاد باشه.

بهتره از اسانس‌هایی مثل دارچین، میخک، پونه کوهی و آویشن به‌صورت خالص در نواحی حساسی مثل نزدیک چشم، ناحیه تناسلی و مخاط استفاده نکنیم و درصورت استفاده حتما با آب، الکل یا روغن رقیق بشن.

 از اسانس ها بیشتر بدون .لمسش کن