0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید

پودر جلبک اسپیرولینا | آلگو | 50 ،200،100 گرم

شناسه کالا: pap2621
شناسه کالا: pap2621
  • product vendor icon image فروشنده:
    فروشگاه اینترنتی پاپایا
  •  زمان آماده سازی:
    آماده ارسال
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم
امتیاز کاربران به: پودر جلبک اسپیرولینا | آلگو | 50 ،200،100 گرم
5
از 5
عالی
0 (100%)
خوب
0 (0%)
متوسط
0 (0%)
نامناسب
0 (0%)
ضعیف
0 (0%)
  • بررسی تخصصی
  • نظرات کاربران
بررسی تخصصی
پودر جلبک اسپیرولینا | آلگو | 50 ،200،100 گرم

100% پودر جلبک اسپیرولینا بدون هیچ ماده افزودنی

ارزش پروتئین 10 گرم پودر اسپیرولینا معادل = 26 گرم گوشت گاو / 27 گرم گوشت مرغ / 60 گرم سفیده تخم مرغ / 50 گرم برنج / 50 گرم گندم / 214 گرم سیب زمینی /27 گرم کره بادام زمینی

 هر اسکوپ پودر اسپیرولینا (داخل بسته محصول) = 6.5 گرم

 

 

ویژگیهای اسپیرولینا

1-غنی از آنتی اکسیدانهای طبیعی

2-کاهنده کلسترول خون

3-کمک به سم زدایی و دفع فلزات سنگین از بدن

4-کمک به جلوگیری از پیری زودرس پوست و شادابی آن

5-مناسب برای ورزشکاران جهت تامین پروتئین ها ، ویتامین ها ، مواد مغذی و املاح معدنی مورد نیاز 

6-کمک به تنظیم سیستم ایمنی بدن ، فشار خون و قند خون

7-افزایش انرژی بدن و کاهش علائم سندروم خستگی مزمن

8-تامین 8 اسید آمینه ضروری و 10 اسید آمینه غیر ضروری 

 

مقدار مصرف روزانه پودر اسپیرولینا

 

  • بزرگسالان : بین 1 تا 5 گرم
  • کودکان : بین 0.5 تا 1.5 گرم
  • ورزشکاران : بین 10 تا 15 گرم

 

هشدار درباره مصرف اسپیرولینا

 

  • دردوران بارداری و شیردهی زیر نظر پزشک مصرف گردد.
  • افراد مبتلا به بیماری خود ایمنی یا فنیل کتونوری ، قبل از مصرف با پزشک خود مشورت نمایند.
  • 30 دقیقه پس از مصرف ، از نوشیدن هرگونه نوشیدنی اجتناب گردد.

مواد تشکیل دهنده

پودر جلبک اسپیرولینا | آلگو | 50 ،200،100 گرم
پودر جلبک اسپیرولینا | آلگو | 50 ،200،100 گرم
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم

مشتریانی که از این مورد خریداری کرده اند

تصاویر کالا
اطلاع به من در زمان : موجود شدن
نظرات کاربران ( 1 )
5
از 5
عالی
(100%)
خوب
(0%)
متوسط
(0%)
نامناسب
(0%)
ضعیف
(0%)
;